4.jpg

Of u een overnachtingsplek zoekt als toerist, als zakelijke gast of als lid van een groep (familie, studie o.i.d) voor ieder doel is in Eastermar, of in de directe omgeving, een bed in een passende ambiance te vinden.
Tijdens een verblijf in Eastermar kunt u gegarandeerd langere tijd genieten van het prachtige achterland met alle mogelijkheden op het gebied van wandelen, fietsen, paardrijden en waterrecreatie.

Wanneer u 's avonds nog energie heeft is een kleine wandeling even buiten het dorp aan te raden. Als de mensen zich terugtrekken en tot rust komen, krijgen de weidevogels het voor het zeggen: een speciaal vogelconcert. Wanneer het wolkendek het toelaat kunt u ondertussen genieten van een machtige sterrenhemel.

Overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden en andere adressen

Weekend Eastermar

Gera de Vries brengt een weekend in Eastermar door:

"We kregen van de kinderen een weekendje in een hotel in Eastermar aangeboden. Nou, daar verheugden we ons op. We hadden een weekend in juni geboekt, omdat de natuur dan op zijn mooist is.
We konden in het dorp een bootje huren en hebben een prachtige route gevaren. We dachten dat je alleen maar kon watersporten in Zuidwest Friesland, maar hier kun je ook alle kanten op.  We hebben o.a. aangelegd in Dokkum, erg gezellig daar.